“İlçede Eğitim Kalitesinin Arttırılması İçin Canla ve Başla Çalışacağız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’in Şirvan ilçesine yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Ekrem Dağtekin, “Tüm paydaşlarımızla aktif bir şekilde iş birliği yaparak ilçede eğitim kalitesinin arttırılması için canla ve başla çalışacağız.” dedi.

Eğitimde fırsat eğirliğine değinen Ekrem Dağtekin, şunları söyledi:

“Eğitim çerçevesinde Şirvan ilçemizin bir fotoğrafını çektik ve buna göre yol haritamızı belirledik. Elimizde Şirvan eğitiminin dünü, bugünü ve yarını var. Yapacağımız çalışmalarla ilçemizin yarını şekillendireceğiz. Önemli gördüğümüz noktalardan biri de eğitimde fırsat eşitliği.”

2022 Haziran ayı itibari ile Şirvan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Ekrem Dağtekin, “Şirvan İlçesinde genç ve dinamik bir eğitim kadrosunun olduğunu belirterek şu sözlere yer verdi: İlçemizde 5900 Öğrenci, 520 öğretmen, 70 okul, 1 halk eğitimi merkezi, 1 öğretmenevi ve akşam sanat okulu ve 1 halk kütüphanesi bulunuyor.” diye konuştu.

Amaçlarının Şirvan’ın merkezinde bir okulunda okuyan öğrenci ile en ücra köyünde eğitim gören öğrenciyi fırsatlar bakımından yakın düzeye getirmek olduğunu belirten Dağtekin, “Genç ve dinamik olan kadromuzla bunu yapacağımıza inanıyorum. Son dönemde Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen önemli projeler var. Hem Bakanlığımızın bu projelerini hem de yapılması planlanan yeni projeleri en yüksek verimlilikle uygulayacağız ve takip edeceğiz. Öğrencilerimizi sadece akademik yönden değil tüm yönleri ile ele alıp gelişmelerini sağlayacak uygulamalarda bulunacağız. Yarınlarımızın şekillenmesinde en önemli faktör eğitimdir.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
“İlçede Eğitim Kalitesinin Arttırılması İçin Canla ve Başla Çalışacağız”
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!