İddia: “Kaçak Elektriği Kestim diye Beni İşten Çıkardılar”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt DEDAŞ İl Müdürlüğünde çalışan Recep Hakan Ecevit, bir aboneye kaçaktan elektrik kesmesi yaptığı gerekçesiyle işten çıkarıldığını ardından darp edildiğini iddia etti.

Bir aboneye kaçaktan elektrik kesintisi yaptığı için işten atıldığını belirten Recep Hakan Ecevit, “Ben 2008’den bu yana Siirt Dicle Elektrik Kurumunda çalışıyorum. Görevim dahilinde olan bir aboneye kaçaktan elektrik kesmesi yaptım diye Şirvan ilçe yöneticisi ve il müdürü benden bu işlemi iptal etmemi istediler. Ben de vatanımı yurdumu ülkemi seviyorum böyle bir usulsüzlük yapamam iptal edemem dedim onlara. İptal etmesen senin hayatın kariyerin ve ekmeğinle oynarız seni işten atarız dediler ve yaptığım işleme ihmalim olmadı halde hatalı kesme tutanağı tutup beni 29 koduyla işten attılar.” dedi.

İşten atılma sürecinden sonra il binasında sopalı ve fizik saldırıya maruz kaldığını iddia eden Ecevit, “Olayın sebebini onlara sorduğumda il binasında il müdürü sopalı ve fiziki saldırıları yetmezmiş gibi bana hakaret ettiler. Benim bu işlemde herhangi bir ihmalim yoktur. Ben işimi yaptım. İşini yapan bir insanı işinden atıyorsunuz. Daha önce bana rüşvet teklif ediyordular. İşlemleri yapma bizim sistemimize ayak uydur bu şekilde ben kabul edemem dedim, benim işim neyse ben onu yaparım. Oraya gitmemem için beni tehdit ediyorlardı, hakaretler ediyorlardı. Konuyu adliyeye intikal ettirdim devam eden davamız var.” diye konuştu.  

 Öte yandan Siirt DEDAŞ İl Müdürü Ne Haber muhabirlerine konunun kendisiyle alakalı olmadığı ve açıklama yapmak istemediğini belirtti.

İddia: "Kaçak Elektriği Kestim diye Beni İşten Çıkardılar"
2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İddia: “Kaçak Elektriği Kestim diye Beni İşten Çıkardılar”
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 5 Nisan 2022, 13:49

    Yazık çok yazık bu insana yapılan bir zulümdür. Allah hakkını bunu yapandan alsın.

    Cevapla
  2. Hayat kahramanları sevmez

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!