HIRSIZ MAHALLEDE KOL GEZİYOR POLİS ONU EVİNDE ARIYOR

HIRSIZ MAHALLEDE KOL GEZİYOR POLİS ONU EVİNDE ARIYOR

Bahçelievler Mahallesi sakinlerinin başı hırsızlarla dertte.

Siirt’in Bahçelievler Mahallesi’nde birden fazla ev ve işyerine giren şahıs yüzünü bile kapatmadan hırsızlık yapıyor, polis ise hırsızı evinde arıyor.

Geçtiğimiz gün Siirt’te bir işyerine giren hırsız içeride bulunan bilgisayarı alıp kayıplara karışmıştı. Aynı şahıs dün ise ilginç bir hırsızlığa daha imza attı. Güres Caddesi’nde bulunan bir telefoncuya giren şahıs mağazada bulunan telefonları kucaklayarak yüzünü bile kapatmadan kayıplara karıştığı görüntüler güvenlik kameralarına yansıdı. Esnafların şikayeti üzerine olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri hırsızın kim olduğunu buldu fakat henüz yakalayamadı.

Son haftalarda mahalleye dadanan hırsızlar, maddi değeri olan ne varsa çalıyor. Bazı binaların kapıları, kanalizasyon kapakları ve su sayaçlarını, bazı işyerlerinde ise teknolojik ürünleri çalan hırsızlar ortadan kayboluyor. Polis ise Mahalle sakinlerine, “Hırsızın kim olduğunu biliyoruz fakat evine gittiğimizde onu bulamıyoruz.” diyor.

Mahalle sakinlerinden Muammer Geylani, “Son zamanlarda mahallemizde hırsızlar adeta cirit atıyorlar. Bulunduğumuz binada belirli aralıklarla ayakkabı, su sayacı, elektrik kablosu ve kapının önündeki akülü sandalyeyi bile çaldılar. Mahalle sakinleri olarak meydana gelen hırsızlık vakaları nedeniyle tedirginiz. Emniyetten ricamız bu soruna bir an önce çözüm getirmesidir.” dedi.

Exit mobile version