Fakıbaba Siirt’te: “Niyetimiz Tek Başımıza Seçime Girmek”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İyi Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, yerel seçimler öncesi Siirt’i ziyaret etti. Fakıbaba, “Benim Ahmet Fakıbaba olarak tek başıma bir şey söylemem doğru olmaz ama yetimiz tek başımıza, ittifaksız, işbirliği yapmaksızın seçime girmek.” dedi.

İyi Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Siirt’i ziyaret etti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fakıbaba, şunları söyledi:

“İl başkanımızla halkın arasındaydık. Halkın bir teveccühü var. İnşallah seçime girdiğimizde kazanmak için kazanmak için büyük mücadele edeceğiz. Sonuç ne olur ne olmaz ama biz inançlıyız, kazanmak için mücadele edeceğiz.”

Seçime ittifakla girip girmeyecekleri sorusu üzerine Fakıbaba, “Benim Ahmet Fakıbaba olarak tek başıma bir şey söylemem doğru olmaz ama niyetimiz tek başımıza, ittifaksız, işbirliği yapmaksızın seçime girmektir.” dedi.

Siirt’te adaylık yoğun çalışma içerisinde olduklarını belirten Fakıbaba, “Dürüst, namuslu, çalışkan, Siirt’in çocuğu, Siirt’teki insanlar tarafından tanınan, bilinen, geçmişi temiz arkadaşlarımız zaten mevcut, müracaat edenler de var. Onlar içerinde genel merkez çok çok iyilerini seçmek için mücadele edecektir.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fakıbaba Siirt’te: “Niyetimiz Tek Başımıza Seçime Girmek”
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!