Eski Rektör Erman Siirt’ten Ayrıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Murat Erman Siirt’ten ayrılarak Bursa Uludağ Üniversitesinde yeni görevine başladı.

Ne Haber Ajansına açıklamalarda bulunan Eski Rektör Erman, yaklaşık 10 yıldır görev yaptığı Siirt Üniversitesi’nden ayıldığını duyurdu.  

Erman yaptığı açıklamada, “Siirt’e ve Siirt Üniversitesi’ne veda zamanı… 2012 yılında başlayan ve 2020 yılında tamamlanan 2 dönem rektörlük görevinden sonra 2 yıl daha görev yaparak  doğduğum ve yaşadığım memleketime hizmet ederek geçen 10 yıl… 8 yıllık rektörlük döneminde 7 fakülte, 3 yükseokul, 2 enstitü, 3 meslek yüksekokulu, 15 araştırma merkezi kurmak sureti ile 140 programda eğitim veren bir üniversite olduk. Öğrenci sayımız 5000’den 17000′ e ulaştı. Ve 35 ülkeden 2500 yabancı uyruklu öğrenci üniversitemize kayıt oldu. Lojmanları, kütüphanesi, camisi, fakülte binaları ve diğer hizmet binaları ile yeni bir kampüs oluşturuldu.   45 öğretim üyesi sayısı 250’ye, toplam personel sayısı 300-400’den 1000’e ulaştı. Bayrak yarışında benden sonraki ekibe bayrağı devrettikten sonra 20 Temmuz 2022 itibarı ile mensubu olmaktan gurur duyduğum Siirt Üniversitesinden ilişiğimi keserek Bursa Uludağ Üniversitesinde yeni görevime başladım. 8 yıl boyunca birlikte çalıştığım personelime, öğrencilerime, STK temsilcilerine ve Kamu kurumları yöneticilerine ve Siirtli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Rektör Erman Siirt’ten Ayrıldı
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!