Eski Kurtalan Kaymakamının Van’da Başı Dertte

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın İpekyolu Belediye Başkan Vekili ve eski Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın’ın 3.5 milyonluk bir makam aracı ile gezdiği ve eşini de İpekyolu Kaymakamlığı proje biriminde işe aldığı iddia edildi. İpekyolu Belediyesi ise, bu iddiaları yalanladı.

2021’de kaymakam olarak atanan İhsan Emre Aydın’ın ilk iş olarak kendi maaşını düzeltme yoluna gittiği kaymakamlık ve belediye başkan vekilliği maaşına İpekyolu Belediyesi ve Van Büyükşehir Belediyesine bağlı iki birimden de ekleyerek toplam 72 bin TL maaş almaya başladığı belirtildi.

Aydın ile ilgili diğer iddialar ise şu şekilde: “İhsan Emre Aydın, İpekyolu Belediyesinin Genel Temizlik ve Hizmet İşinin yüklenicisi “Alan Sosyal Hizmetler A.Ş”den ihalesini iptal etmek, hak edişlerini geç ve eksik ödemekle tehdit ederek karşılığında lüks jeep tahsis etti. Belediyeden ihale alan şirket, İhsan Emre Aydın’a 8 ay önce 3.5 milyon TL civarında İzmir plakalı siyah renkli son model Volvo marka araç tahsis etti. Aydın, 3.5 milyonluk aracı hem resmi makam aracı olarak hem de özel işlerinde kullanıyor. İzmir’den getirilen lüks aracın ne belediye de ne da kaymakamlık envanterinde kaydı bulunmuyor.

İhsan Emre Aydın, eşi Cansu Aydın’a da aynı imkânları sağladı. Asıl mesleği matematik öğretmenliği olan Cansu Aydın, eşi İhsan Emre Aydın tarafından İpekyolu Kaymakamlığı proje biriminde işe alındı. Cansu Aydın’a Kaymakamlık binasında ayrı bir oda tahsis edildi. Çoğu zaman işe gelme gereği bile duymayan Aydın’ın makam odasının tadilatının masrafları ise eşi tarafından belediye kasasından ödendi. Cansu Aydın, eşinin kaymakamlık binasında olmadığı zamanlarda ise belediyeyi yönetiyor.”

0
mutlu
Mutlu
2
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Kurtalan Kaymakamının Van’da Başı Dertte
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!