DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI AYDINLAR CADDESİNİ FELÇ ETTİ

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI AYDINLAR CADDESİNİ FELÇ ETTİ

Siirt’in Aydınlar Caddesi’nde doğalgaz hat döşemesi çalışmaları esnasında çıkan tozlar vatandaşları ve esnafı zor durumda bırakırken, düzensiz çalışan iş makineleri trafiğin de aksamasına neden oluyor.

Geçtiğimiz günler yapılan asfaltın kazılıp doğalgaz hakkının döşenmesi vatandaşın tepkine neden oldu. Civarda bulunan vatandaşlar asfalt çalışmalarına başlanmadan doğalgaz hattının döşenmesi gerektiğini belirtti. Cadde doğalgaz hattı döşemesi, altyapı çalışmaları, internet hattı döşemesi gibi çalışmalarla yılda bir kaç sefer yıkılıyor.

Son bir yıl içerisinde defalarca yolun kazıldığını belirten esnaf Ergül Taş, “Bir aydan beri tozdan dükkanımızı açamıyoruz. Bu insanlık değil. Belediyeye defalarca mağduriyetimizi bildirdik. Aydınlar caddesi unutulmuş, her şey sıfır, her sene asfaltı bozuyorlar bu asfaltı da daha yeni yaptılar. Yapılan yeni asfaltı bozup doğalgaz hattı döşüyorlar. Yola asfalt döşemeden neden yapılmadı? Bu plansızlığı gösteriyor. Her üç dört aydan bir burada toz yutuyoruz. Bir araba geçti mi çıkan tozdan caddede durulmuyor. Biz Korona’yı arıyoruz. Bu Korona’dan daha beter. Sürekli burada kazı yapılıyor. Bunun yerine tek seferde bütün hatları döşeseler sürekli kazı yapmalarına gerek kalmayacak. Biz mağduruz. Ben vergimi ödüyorsam hizmet isteme hakkım da var.” dedi.

Sürücüler Zor Anlar Yaşıyor

Yapılan çalışma esnasında caddeye uyarı levhaları konulmaması sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Öte yandan doğalgaz hat döşeme çalışmalarının bitti yerlerde asfalt çalışmasına başlamadığı için yoldan geçen araçlar hasar görüyor.

Exit mobile version