Diyarbakırlılar Baz İstasyonuna Karşı Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’daki Sanayi Mahallesi’nde bulunan bir parkta kurulmak istenen baz istasyonuna karşı çıkan mahalleli ile polisler karşı karşıya geldi. Bir kişi gözaltına alındı.

Güneydoğu Ekspres’ten Güneş Ocağa’nın haberine göre, Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinin Sanayi Mahallesi’nde bulunan bir parka kurulmak istenen baz istasyonuna karşı çıkan mahalleli ile polisler karşı karşıya geldi.

Sabah saatlerinde şirket yetkilileri, seçimlerden önceki belediye yönetiminden aldıkları izinle parkta baz istasyonu kurmak istedi. Bunu gören vatandaşlar izin vermeyince gerginlik yaşandı. Olay yerine gelen polis ekipleri, vatandaşlara müdahale etti ve bir kişiyi gözaltına aldı. 

Mahalle Muhtarı Olaya İlişkin Bilgi Verdi

Bölgede yaşanan gerginliği anlatan mahalle Muhtarı Bahri Alican, “Bölgede şu an gerginlik var. Baz istasyonunun kurulması için kazı çalışmaları devam ediyor. Yenişehir Belediyesi yetkilileri ve zabıtalar da olay yerine gelerek, baz istasyonun kurulmasına izin vermeyince polisler onlara da müdahale etti. Şirket seçimlerden önceki yönetimle sözleşmesini yapmış ve şu an polisler eşliğinde baz istasyonunu kurma çalışmaları yapıyor. Vatandaşlar çok tepkili gerginlik yaşanıyor. Bir vatandaş da gözaltına alındı.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diyarbakırlılar Baz İstasyonuna Karşı Çıktı
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!