Diyarbakır Belediyesi’nden Yeni Şafak’a: “Kağıt Parçası”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, “Kandil Diyarbakır’a kayyım atamış” başlığıyla haber yapan Yeni Şafak gazetesi için “Söz konusu kağıt parçası ve onun aparatı olan sözde gazeteci hakkında suç duyurusunda bulunacaktır” denildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, “Kandil Diyarbakır’a kayyım atamış” başlığıyla haber yapan Yeni Şafak gazetesi hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. “Kayyım Borsası İş Başında” başlığıyla yapılan açıklamada, “Yeni Şafak demokrasiye operasyon çekiyor” denildi.

İdare gaspına yol yapıldığı ifade edilen açıklamada, “Basın etiğinden uzak, kişilik haklarını yok sayan, masumiyet karinesini tanımayan gazete denilen bu kağıt parçası daha önceki dönemlerde de kayyım ataması için benzer haberler yaptı. Bugün de aynı görevle, kamuoyunu yanıltıp, antidemokratik, dikta rejimlerin yöntemlerinin başvurduğu irade gaspına yeniden yol yapmaktadır. Bu gazete ve o haberi uyduran kişinin kendisini tetikçi konuma düşürdüğünü bilmelidir.” denildi.

“Arkadaşımız En Az 10- 15 Yıllık Devlet Memuru”

Haberde bahsi geçen kişilerin en az 10 – 15 yıllık memur olduğunu belirtilen açıklamada, “Kamuoyu bilmelidir ki haberde adı geçen her bir çalışma arkadaşımız en az 10 – 15 yıllık devlet memurudur. Bu insanlar kayyım dönemlerinde de işlerin başında olan kişilerdir. O gün bu insanlarla ilgili bir sorun yok iken, üst düzey bir göreve getirilince mi sorun oluyor?” ifadelerine yer verildi.

Gazete hakkında suç duyurunda bulunulacağı ifade edilen açıklamada, “Belediyemizin tüzel kişiliği adına yönetimimiz yarın sabah ilk iş olarak, söz konusu kağıt parçası ve onun aparatı olan sözde gazeteci hakkında suç duyurusunda bulunacaktır. Habere dair tekzipte bulunacağız. Ayrıca haberde adı geçen her bir çalışma arkadaşımız da ilgili gazete ve gazeteci hakkında suç duyurusunda bulunacak.” denildi. yeni casino siteleri

“Aparatlarınıza Boyun Eğmeyeceğiz”

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Kayyım için yol yapanlara sesleniyoruz! Sandıkta başaramadığınızı zor aygıtlarınızla da başaramayacaksınız. Size, sizin yalanlarınıza, aparatlarınıza boyun eğmeyeceğiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diyarbakır Belediyesi’nden Yeni Şafak’a: “Kağıt Parçası”
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!