Depremzedelere Bayramlık Konseri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’in Şehit Polis Hayrettin Şişman ilkokulunda “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” Projesi kapsamında depremzedelere bayramlık almak için okulun eski öğrencileri konser verdi. Konserde elde edilen gelirler ile depremzede öğrencilerin bayramlık ihtiyacı karşılanacak.

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Şehit Polis Hayrettin Şişman İlköğretim okulunda “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” isimli proje kapsamında konser etkinliği düzenlendi. “Bana Bayramlık Alır Mısın?” mesajıyla başlatılan konserde elde edilen bilet gelirleri ise depremzedelerin bayramlık harcamalarında kullanılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında Siirt’te düzenlenen etkinlikte bilet satışlarından elde edilen gelir ile depremden etkilenen öğrencilerin bayramlık ihtiyacı karşılanacak.

Okulun din dersi öğretmeni Zeynep Balcı Çiçek, “Eski öğrencilerimizin müzik yaptığını duyduk rica ettik konser vermelerini istedik onlardan. Bilet değeri olarak da en az 10 TL olarak belirleyip gelen gelirle de depremden etkilenen çocuklarımıza bayramlık kıyafet almak istiyoruz.” dedi.

İl Milli Eğitim Proje Koordinatörü Mehmet Salih Yılmaz ise, “Proje kapsamında özellikle tüm ülkede değerler kulübü oluşturuldu. Şuan Zeynep hocamızın yapmış olduğu çalışma da depremzedelere yönelik çocuklarda yardımlaşma ve birlikte hareket etme duygularını geliştirme noktasında farkındalık oluşturma amacıyla yapılmış bir çalışmadır.” diye konuştu.

8
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
Depremzedelere Bayramlık Konseri
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!