Depremzede Çocuklara Moral Etkinliği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt Gençlik Merkezi gönüllüleri, kente gelen depremzede çocuklar için moral etkinliği düzenledi. Etkinlikte çocuklarla oyunlar oynandı.

Gençlik Merkezi gönüllüsü Emre Taş, “Biz bugün deprem bölgesinden gelen çocuklar için etkinlikler düzenliyoruz. Herhangi bir şeye bağlı olmadan gençleri eğlendirmek üzere, çocukları eğlendirmek için yapıyoruz bunları. Birazcık da olsa acılarını dindirmek için, onlar için küçük bir mücadele veriyoruz. İnşallah bu acıları en hafife indirmek için mücadelemize devam edeceğiz, onlarla beraber olmaya devam edeceğiz. Çocuklar, oyunları aldıklarında eğlenen, yüzleri gülen insanlar. Biz de onların yüzündeki küçük bir tebessüm olmak için onların yanında olmaya çalışıyoruz, acılarını en hafife indirmeye çalışıyoruz.” dedi.

“Çok Memnunum Şu An İnsanlarından”

Hatay’dan Siirt’e gelen Ali İnaluz, şunları söyledi: “Depremzedeyim. Çok teşekkür ederiz yani. Siirt’ten bu ilgiyi beklemiyordum. Böyle bilmiyordum. Ama çok memnun oldum.” Ahmet Sakıcı ise, “Ben Kahramanmaraş’tan geldim. Ben de depremzedeyim. Ben her daim güzel insanlarla karşılaştım. Allah razı olsun. Çok memnunum şu an insanlarından.” diye konuştu.

Gaziantep’te Siirt’e gelen Enes Yüce, “Gaziantep’ten geldim buraya. Kardeşlerimi eğlendiriyorum. Oyunlar oynuyoruz. Siirt’e geldim. Siirt güzel bir yer, küçük olsa da güzel bir yer. Tarihi yerler var bayağı, çok güzel yerler var.” dedi.

<strong>Depremzede Çocuklara Moral Etkinliği</strong>
<strong>Depremzede Çocuklara Moral Etkinliği</strong>
1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Depremzede Çocuklara Moral Etkinliği
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!