Depremzede Çocuklar Üşümesin Diye Atkı Örüyorlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Şükran Yıldırım, öğrencileriyle beraber depremzede çocuklar üşümesin diye atkı örüyor.

Sınıf öğretmeni Şükran Yıldırım, “Depremde ne yazık ki çok acı günler yaşadık. Oradaki çocuklara neler yapabiliriz diye düşündük. Burada açıkçası öğrencilerimizi işin içine katmak istedik. Okulumuz adına bu sosyal projeyi öğrencilerimizin kendi emekleriyle başlattık. Bu projenin bizde buruk bir mutluluğu var. Burada iplerimizle çocuklarımız ilmek ilmek sevgileriyle kardeşlerine atkı örüyorlar.” dedi.

<strong>Depremzede Çocuklar Üşümesin Diye Atkı Örüyorlar</strong>

Afet bölgelerinde ki depremzede çocuklar için üzüldüklerini söyleyen okul öğrencilerinden Elif Şilken, Depremzede arkadaşlarımız için çok üzülüyoruz. O yüzden bizde onları sıcak tutmak için öğretmenlerimizle bir proje başlattık.” ifadelerini kullandı.

<strong>Depremzede Çocuklar Üşümesin Diye Atkı Örüyorlar</strong>

Cumhuriyet İlkokulunda okuyan Esmanur Erdemci, “Depremzede kardeşlerim için atkı yaptık. Umarım onları sıcak tutar.” dedi.

Afet bölgelerini haberlerden takip ettiğini ifade eden okul öğrencilerinden Muhammed Yasin Kalkan, Depremzede kardeşlerimizi televizyonda gördük çok üzüldük. Bundan dolayı üşümemeleri için onlara burada atkı ördük.” cümlelerini kullandı.

“Orada ki Kardeşlerimize, Öğrencilerimize Atkı Örebiliriz Heyecanı Sardı”

Okul müdürü Erhan Elma, “Orada ki kardeşlerimize, öğrencilerimize atkı örebiliriz heyecanı sardı biliriz heyecanına sevk etti. Havalar soğuk orada ve gerek bedenler gerek yürekleri şimdilik üşümüş durumda istedik ki kardeşlerimiz ile birlikte onların yüreklerini ısıtalım. Umarım orada ki kardeşlerimiz atkıları aldıktan sonra yalnız olmadıklarını hissederler ve umarım yürekleri bir nebzede olsun sıcaklar.” dedi.

<strong>Depremzede Çocuklar Üşümesin Diye Atkı Örüyorlar</strong>
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Depremzede Çocuklar Üşümesin Diye Atkı Örüyorlar
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!