DEM Parti’den Siirtli Seçmenlere Videolu Çağrı

DEM Parti’den Siirtli Seçmenlere Videolu Çağrı

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Siirtli seçmenlere Genel Başkanların mesajlarıyla çağrı yaptı. Siirt’te oy kullanacak seçmenlere, “Gelip kaçak çayını içip biletlerini alsınlar” çağrısında bulundular.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğlu ve Tuncer Bakırhan bir tanırım videosuyla Siirtli seçmenlere çağrıda bulundu.  

Videoda iki genel başkanın söylemleri şu şekilde; “Değerli annelerim, değerli seydalar, genç arkadaşlarım, bu çağrımız özellikle sizedir. İşinden aşından dolayı il dışında olan, metropollerde olan, insanımızı, kardeşimizi, akrabalarımız, eş, dost, arkadaş, komşumuzu arayacağız gelip oylarını kullanmalarını isteyeceğiz. Bu konuda sizlerden destek talep ediyoruz. Çağırdığınız arkadaşların cebinde parası yoksa, imkanları el vermiyorsa en yakın DEM il, ilçe örgütlerine gidin, sıcak, kaçak güzel bir demli çaylarını içsinler, biletlerini alıp oylarını kullanmaya gelsinler. Oy kullanmalarını bizler sağlayacağız. Bu saatten tezi yok telefon rehberinizi taramanızı istiyoruz. Her bir haram seçmene karşı iki tane hak helal seçmen taşımak bizim boynumuzun borcudur.”

https://www.nehaberajansi.com/wp-content/uploads/2024/03/IMG_9930.mp4
Exit mobile version