Dayanan’dan Zehir Zemberek Açıklamalar:

Dayanan’dan Zehir Zemberek Açıklamalar:

“Vali Gelsin Karşımızda Siyaset Yapsın”

Cumhuriyet Halk Partisi Siirt 1. sıra Milletvekili Adayı Umut Dayanan şehrin basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Dayanan yaptığı açıklamada kurum müdürlerinden Siirt Valisi ve Kaymakamlara eleştirilerde bulundu.

Demokrasi ve Atılım Patisi geçmiş dönem Siirt İl Başkanı ve CHP Siirt 1. sıra ortak adayı Umut Dayanan kentte bulunan basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşarak açıklamalarda bulundu.

“5 Yıldır Olmayan Hizmetler 15-20 Gündür Var”

Dayanan açıklamasında, “Kaymakamlar seçim çalışması yapıyor. Gittikleri her yerde buradan Kılıçdaroğlu’na oy çıkmayacak diyorlar.” dedi.

 “İzne Ayrılmadan Seçim Koordinasyon Merkezi Yürüten Müdürler Var”

 Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli müdürlerin izne ayrılmadan seçim koordinasyon merkezi yürüten müdürlerin olduğunu söyleyen Dayanan, “Siyaset yapmak isteyen müdürler çalıştıkları yerlerden izin alsınlar. İzne ayrılmadan seçim koordinasyon merkezi yürüten müdürler var. İzne ayrılmadan kamu kurumlarındaki memurlara baskı yapan öğleden sonra çalışanları ikna etmeye çalışan müdürler var bunların hepsinin farkındayız. Biz onları da tarafsız davranmaya davet ediyoruz. Seçimi öyle veya böyle gerçekleştireceğiz ama geriye herkesin bir hikayesi kalacak. O süreçte sergilediği tavırlar tarihe not düşüyor. Biz hepsini yazıyoruz.” diye konuştu.   

Exit mobile version