Çöpçü yolda bulduğu su faturasını yatırdı

Çöpçü yolda bulduğu su faturasını yatırdı

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görev yapan bir personel, yolda bulduğu su faturası ve içindeki bir miktar para ile SİSKİ Müdürlüğüne giderek faturayı yatırdı.

Personel Abdullah Enüştekin, temizlik yaptığı sırada yolda su faturası ve içerisinde bir miktar para buldu. Enüştekin, fatura ve içindeki para ile birlikte SİSKİ Müdürlüğüne giderek, makbuzda ismi yazılı olan Burak Özel adlı vatandaşın su faturasını yatırdı.

Burak Özel adlı vatandaş faturanın ve paranın düşürdüğünü fark etmesi üzerine faturayı yatırmak için bir süre sonra SİSKİ Müdürlüğüne giderek, faturanın yatırıldığını öğrendi.

Faturayı, Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli Abdullah Enüştekin’in yatırdığını öğrenen Özel, bu davranışından dolayı temizlik personelini ziyaret ederek, kendisine teşekkür etti.

Burak Özel yaptığı açıklamada, “Siirt Belediyesi Temizlik İşlerinde görevli Abdullah Beyin bu iyiliği ve insancıl davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bu durumun tüm insanlığa örnek olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Exit mobile version