CHP’li Vekil Bile Siirt’teki Rezaleti Gördü!

CHP’li Vekil Bile Siirt'teki Rezaleti Gördü!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğu masası kapsamında Siirt’i ziyaret eden CHP heyeti vatandaşların sorunlarını dinledi. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal Kurtalan’da “Çocuklarınız için AKP’ye oy vermeyin” dedi ve Atabağı beldesinde yaşanan çevre sorununa dikkat çekti.

Aralarında Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın da olduğu heyet, Siirt’in Baykan ilçesine bağlı Atabağı beldesinde altyapı ve temizlik sorunlarına dikkat çekerek, “Vatandaşların sağlıklı bir çevrede yaşama hakkı ihlal ediliyor.” dedi.

“ATABAĞI HALKINI NEDEN CEZALANDIRIYORSUNUZ?”

İlçe ziyaretleri kapsamında Baykan’da önce Ziyaret ardından Atabağı beldelerine giden Tanal, “Belde tam bir mahrumiyet bölgesi. Altyapı sıfır. Eğitime, sağlığa, temel hizmetlere erişilemiyor. Her yer çöp içinde. Fatura ödemesi yapılacak birim yok. Atabağı halkını neden cezalandırıyorsunuz?” diye konuştu.

“ÇOCUKLARINIZ VE GELECEĞİNİZ İÇİN AKP’YE OY VERMEYİN”

CHP’li vekil Mahmut Tanal, Siirt’in büyük ilçesi Kurtalan’ın merkezinde caddelerde vatandaşlara seslendi. Gün boyu Kurtalan’da esnaf ve vatandaşlara yönelik ziyaret gerçekleştirdiklerini anlatan Tanal, ekonomik krizin bölge ve ülkede yol açtığı tahribata dikkat çekti.

“EKONOMİK KRİZ HUKUK GÜVENLİĞİ OLMADIĞI İÇİN VAR”

“Ekonomik kriz niçin var?” diye soran Tanal, “Ekonomik kriz, ülkede hukuk güvenliği, adalet olmadığı için var. Liyakat olmadığı için var. Demokrasi olmadığı için var. Eşitlik olmadığı için var. Biz bu bölgede, ülkemizde barışı, huzuru, demokrasiyi, özgürlükleri, hukuk devletini, adaleti tesis etmek için ilçe başkanımız, il başkanımız, parti meclis üyelerimiz, tüm CHP’li kardeşlerimizle birlikte çalıştık” dedi.

Vatandaşlara ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden Tanal, AKP’ye oy verilmemesi çağrısında bulunarak, “AKP iktidarı, ‘Bize başkanlık sistemini verirseniz dövizi düşüreceğiz, enflasyonu düşüreceğiz’ dediler. ‘Zamları düşüreceğiz, işsizliği bitireceğiz’ dediler. Ama hepsi fos çıktı, fos! Onun için artık AKP’ye oy vermeyin. Çocuklarınız için oy vermeyin AKP’ye. Geleceğiniz için AKP’ye oy vermeyin. Ülkede barışı tesis etmedikleri için oy vermeyin. Ülkede adaleti bitirdiği için vermeyin” ifadelerini kullandı.

CHP Doğu masası il ve ilçe ziyaretlerinin ardından Batman’a geçti.

CHP’li Vekil Bile Siirt'teki Rezaleti Gördü!
CHP’li Vekil Bile Siirt'teki Rezaleti Gördü!
2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li Vekil Bile Siirt’teki Rezaleti Gördü!
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!