CHP Milletvekili İslam, “Bu Maç Bitmedi”

CHP Milletvekili İslam, “Bu Maç Bitmedi”

İstanbul CHP Milletvekili Cihangir İslam ve İzmir CHP milletvekili Zeynep Altıok Akatlı Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim çalışmalarını yürütmek Siirt’te geldiler.

Milletvekilleri Cihangir İslam ve Zeynep Altıok Akatlı, Siirt’te 6’lı masa il başkanlarının katılımıyla basın açıklamasında bulundu.  

Şartların eşit olmadığını yıllardır kazanan tarafın dopingle kazandığını söyleyen CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cihangir İslam, “Ortada iki maç var. İki kişi ringe çıkmış. Bir tanesi bugüne kadar ki maçlarını kazanmış ama ne şekilde kazanmış. Dopingle kazanmış, federasyonla kazanmış. Ringte bir hakem düşününki adeta o boksörün rakibine o da yumruk atıyor, o da dirsek atıyor. O boksör yorulunca işte böyle bir tablo karşınızda. Şartlar kesinlikle eşit değil. Biz bunun sızlanması içerisinde değiliz. Bu maç bitmedi. Bu maçın ilk raundu bitti. Hakem de o boksöre yumruk atıyor. Federasyonda onun arkasında Sizin seyircileriniz türibine alınmamış.” dedi.

Özgürlük vaadiyle iktidara gelen ve özgürlüğü kısıtlayan bir İktidarla karşı karşıya olduklarını dile getiren CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, “Özgürlük vaadiyle iktidara gelen ve iktidara yıl ve yıl özgürlükleri kısıtlayarak mağduriyetler üzerinden birbirinden farklı toplum kesimlerin bir araya ama mağduriyet üzerinden getirmiş olan yönetimle karşı karşıyayız ve bu değişimi talep etmemizin sebebi her toplum sınıfından her kesimden zaman içerisinden farklı şekillerde kimi inancı nedeniyle kimi etnik kökeni nedeniyle kimi emeğinin karşılığını alamadığı için kimi adaletsiz kaldığı için yoksulluk içinde kalan ve kötü yönetilen ülkenin ekonomisi yüzünden gün günden yoksullaşan halkımızın ortak sesi var.” diye konuştu.

Exit mobile version