Çanta Fiyatı El Yakıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına az bir süre kala öğrenci velileri, çanta fiyatlarının yüksekliğinden yakınıyor. Okul çantalarının fiyatları 250 ile 2000 TL arasında değişiyor.

EN YÜKSEK KALEM ÇANTA

Yeni eğtim-öğretim yılının başlamasına az bir süre kala öğrenci velileri, şimdiden okul hazırlıklarına başladı. Okul kitaplarını alacak olan öğrencilerin diğer ihtiyaçları ise veliler tarafından karşılanacak. 3000 ile 4000 TL arasında değişen okul hazırlıkları çerçevesinde en büyük kalemi ise okul çantası tutuyor. Çantanın hacmi, kapasitesine ve kalitesine göre fiyatları da değişiyor.

Okul çantasına girecek diğer kalem, defter, boya malzemeleri ve ek okul gereçleri okul çantasına göre daha yüksek değil. Velilerin hem ceplerini hem de ellerini yakacak kadar yüksek olan en küçük okul çantasının fiyatı 250 lira. Hacmi ve kalitesi bakımından diğerleriyle ayrışan bir okul çantasını ise 2000 TL’den aşağıya almanın mümkün olmadığını belirten bazı veliler: “Şimdiden çocuklarımızın okul ihtiyaçlarını karşılamaya başladık. Fakat çanta fiyatları bu yıl el yakıyor” diye konuştular. 

Kaynak: Batman Çağdaş Gazetesi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çanta Fiyatı El Yakıyor
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!