CANPOLAT’A 4 AY VE 21 BİN TL CEZA

CANPOLAT'A 4 AY VE 21 BİN TL CEZA

Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hızfullah Canpolat, Bursa Yıldırım Spor maçında hakem soyunma odasında bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık ve Covid-19 salgını nedeniyle müsabakalarda uygulanacak tedbirlere uymadığı gerekçesiyle 4 ay hak mahrumiyeti ve 21.250 TL para cezası aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan yapılan açıklamada;

“Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat’ın, 10.02.2021 tarihinde oynanan Siirt İl Özel İdaresi Spor-Bursa Yıldırım Spor Misli.com 3. Lig 4. Grup müsabakasında, akredite edilmediği hakem soyunma odasında bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık ve Covid-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 9/3. maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 30 gün hak mahrumiyeti ve 6.250 TL para cezası ile cezalandırılmasına.

Aynı müsabakada Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat’ın, hakem soyunma odasında müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 3 ay hak mahrumiyeti ve 15.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Antrenörü Samet Gökmen Akınay’ın, maske takma zorunluluğuna uymamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 900 TL Para Cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Masörü İlyas Süren’in, maske takma zorunluluğuna uymamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 900 TL Para Cezası ile cezalandırılmasına, karar verildi.” denildi.

Exit mobile version