CANPOLAT BAŞARISIZLIĞIN FATURASINI HAKEMLERE KESTİ

CANPOLAT BAŞARISIZLIĞIN FATURASINI HAKEMLERE KESTİ

Sezon başından beri beklenen performansı sergilemeyen Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Canpolat, başarısızlıklarını hakem hatalarına bağladı.

Yıllardır yapılan harcamalara rağmen beklentiyi karşılayamayan Siirt İl Özel İdaresi Spor, bahaneyi hakemlerde buldu.

Canpolat sosyal medya hesabından Türkçe dil bilgisi kurallarını ihlal ederek yaptığı açıklamada, “Geçen hafta siirt il özel idare spor Karaköprü maçında bariz penaltımızı vermeyen hakem, bu hafta da oynadığımız Modafen maçı orta hakemi bariz net penaltımızı vermediği gibi, aleyhimize vermiş olduğu yanlı kararlar nedeniyle adeta bizleri çıldırtma noktasına getirdi. Sabrettikçe , konuşmadıkça adeta hakemler üzerimize geliyorlar. Bu maçı hakeme rağmen aldık. Futbolcularımızı emeklerinden dolayı kutlarken, takımımıza farklı gözle bakan ve takımımızın yenilmesi için sahada çaba gösteren hakemlerin bu tutumlarında ısrarlı davranmaları durumunda büyüklerimiz, yönetimimiz ve değerli siirt halkımızla istişare ederek, gerekirse takımı ligden çekmeyi dahi masaya yatıracağımızı TFF nin ilgililerine duyuruyorum. Bu böyle gitmez artık. Herkes yaptığı görevle ilgili elini vicdanına koysun emek gaspı yapmasın.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde teknik heyet ile yollarını ayıran Siirt İl Özel İdaresi Spor’un bu sezon nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu.

Exit mobile version