Bu Hastanede Neler Oluyor? 

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sorunlar bitmek bilmiyor. İddialara göre, hastanede haksız görevlendirmelerle bazı personeller fazla çalışırken bazıları ise çok daha kolay işlere veriliyor.

İddialara göre, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil bölümünde az sayıda personele fazlaca nöbetler verilirken hastane yönetimiyle ikili ilişkileri iyi olan personellere daha kolay mesailer veriliyor.

Vali Bunu Hesaba Katmamıştı

Edinilen bilgilere göre, Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın hastane denetiminin ardından Sağlık Müdürlüğünde haksız görevlendirmeler alan birçok personel yeniden hastaneye gönderildi. Müdürlükten gelen personellerin hastanede de haksız görevlendirmeler aldığı öğrenildi. Ne Haber Ajansına konuşan vatandaşlar, “Torpili olanın her yerde borusu ötüyor.” dedi.

Gelen Gideni Aratıyor mu?

Yakın zamanda değişen Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Başhemşiresinin iddialara göre, hastane çalışanları arasında yaptığı ayrımcılığın ardından akıllara “gelen gideni aratır mı?” soruları geldi.

Adamı Olmayana Fazla İş, Olana Keyfi Muamele!

Hastane içerisinde çalışanlar arasındaki mesai farkları yönetimdeki sorunları gün yüzüne çıkarıyor. Acil serviste oluşan yoğunluğa rağmen az sayıda çalışanlara fazla işler verilirken diğer birimlerde bir kişinin bakması gereken yere 3 kişinin görevlendirilmesi dikkatlerden kaçmıyor. Bu durum vatandaşların sağlık hizmeti alırken sorunlar yaşamasına neden oluyor.

Aile Hekimleri Derneğinden de Valiye Teşekkür

Siirt Aile Hekimleri Derneği Başkanı Özgür Aydın da konuya dikkat çekerek bir basın açıklamasında bulundu. Aydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sağlıkta yaptığı denetimleri basından takip ettik. Aynı zamanda aldığımız duyumlara göre de ikili ilişkiler ile yapılan haksız görevlendirmelerin çoğunu da iptal ettiğini öğrendik. Daha ilk günden ayrımcılığa karşı çıkması, denetime ve disipline önem vermesi ve keyfi görevlendirmeleri iptal etmesi alkışlanacak bir durum.

Torpil yapan, adam kayıran, haksızlık yapan bizden (müslüman) olmamakla birlikte İslam nezdinde de aşağılık derecesindedirler. Sayın Valimizin bu kararlılığının devam edeceğine Siirt’in sağlığına sahip çıkacağına ve torpile, haksızlığa, adam kayırmaya geçit vermeyeceğine inanıyoruz.”

16
mutlu
Mutlu
2
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
3
_a_rm_
Şaşırmış
Bu Hastanede Neler Oluyor? 
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!