Biz Yazmasak Şehirden Haberleri Yok!

Biz Yazmasak Şehirden Haberleri Yok!

Geçtiğimiz günlerde Ne Haber Ajansı’nın gündeme getirdiği “Siirt’in Yolları Değişmiyor” başlıklı Gaffar Okan Caddesi üzerinde bulunan yolda çalışmalar başladı. Caddelerde yağışlardan sonra oluşan su birikintileri vatandaşın tepkisine neden oluyordu. Haberimiz üzerine harekete geçen Siirt Belediyesi ekipleri yollarda oluşan çukurları doldurma çalışmalarına başladı.

Yapboza dönen Siirt yollarında yağışların ardından oluşan su birikintilerinin önüne geçmek için caddede çukurlar doldurularak su birikmesinin önüne geçilmesi planlanıyor.

Daha önce Ne Haber ekibinin gündeme getirdiği haber ise şöyle:

Siirt’te sağanak yağış sonrası kanalizasyonların tıkanması bozuk yolarda sürücüler ilerlemekte, vatandaşlar ise yürümekte zorluyor.

Yağmur sonrası bozuk yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle araç geçişleri güçlükle sağlanıyor. Şehrin cadde ve kaldırımların genelinde oluşan su birikintileri vatandaşlar tarafından tepkiye neden oldu. Siirtli vatandaşlar her sene aynı senaryo ile karşılaştıklarını, ufak bir yağmurda bile kaldırım ve yollarda çatlaklar oluştuğunu dile getirdi.

Yayalar için zor bir durum olduğunu dile getiren Siirtli vatandaş Umut Kaymaz, “Yollarda biriken su birikintilerinden dolayı araçların geçişleri sırasında çamurlu su hep üzerimize geliyor. Artık yürüyemez olduk.” ifadelerini kullandı.

“Kaldırımlar Survivor Parkuru Gibi”

Bozuk olan yolların yanı sıra kaldırımların da ayını durumda olduğunu belirten Kaymaz, “Yolların bozuk olması yetmezmiş gibi kaldırımların durumu da vahim. Kaldırımlarda yürürken adeta Survivor parkurlarında gitmiş gibi oluyoruz.” dedi.

Exit mobile version