“Bir Kap Suya Muhtaç Kaldık”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt Belediyesi şehirde bulunan reklam panolarında sokak hayvanları için kapı önlerine bir kap su bırakılmasını istedi. Siirtli vatandaşlar ise duruma tepki göstererek, “Bir kap suyumuz bile yok ki” dedi.

Yaz aylarının gelmesiyle beraber Siirt’te su problemi günden güne artmaya devam ediyor. Susuzluğa çözüm bulamayan Siirt Belediyesi daha önce de yeni su kaynakları üretmek yerine vatandaşlara su tasarrufu çağrısında bulunmuştu.

Son günlerde ise, Belediye tarafından hazırlanan reklam panolarında “Evlerinizin önüne sokak canlıları için bir kap su bırakın” ifadeleri tepkilere neden oldu. Vatandaşlar kendi evlerinde su kesintileri yaşadıklarını belirterek, “Bir kap suya muhtaç kaldık.” diyerek tepki gösterdi.  

“Bir Kap Suya Muhtaç Kaldık”

“Onu Bile Beceremediler”

Daha önce yine Ne Haber Ajansının gündeme getirdiği sokak hayvanlarına kulübe, mama ve su kapları yapılması gerektiği haberlerimiz çözümsüz kalmıştı. Sokak hayvanlarına daha önce birkaç kulübe ve mama kapları yapılsa da yetersiz kalmış ve bakımsız bırakılmıştı. Kedi köpek kulübeleri ise tahrip edilmişti.

Konuyla ilgili Ne Haber Whatsapp iletişim hattına mesajlar gönderen Siirtliler, “Daha kendileri bir kap su bırakmayı beceremedi bir de çok suyumuz varmış gibi kendi işlerini de bizim yapmamızı istiyorlar.” dedi.

“Bir Kap Suya Muhtaç Kaldık”
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
“Bir Kap Suya Muhtaç Kaldık”
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!