Biletle Değil Kitapla Girilecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Persona Sanat Topluluğu’nun Siirt’te sergileyeceği “Enginar’ın Kalbi” isimli tiyatro oyunu biletle değil bağışlanacak bir kitapla izlenecek.

Siirt’te dört yıldır sanatsal faaliyetlerini gönüllü bir şekilde sürdüren Persona Sanat Topluluğu, 25 Mayıs’ta Siirt İl Millî Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda “Tatlı Yalanlar Bürosu 3: Enginar’ın Kalbi” isimli iki perdelik bir komedi oyunu sergileyecek. Tiyatroseverler bu oyuna biletle değil kitapla girebilecek. Seyircilerden toplanan kitaplar, kütüphaneleri boş kalan okullara bağışlanacak.

“Tiyatro Okutur” sloganıyla başlatılan kampanın Siirt’te yoğun ilgi ile karşılandığını belirten oyunun yazar ve yönetmeni Agit Destan, “Biz sevginin ve sanatın gücüne inanan bir grubuz. Bizi hiçbir maddi beklentimiz olmadan yıllardır ayakta tutan güçler işte bunlar. Son etkinliğimizin bizim için anlamı çok başka. İlk kez bir oyunda okullara bağışlanmak üzere kitap toplayacağız. Bu kampanyaya ilginin yoğun olması bizi çok mutlu ediyor. Şimdiden kitap bağışlayanlar oldu. Bunlardan bazıları oyunu çeşitli sebeplerden dolayı seyredemeyecek kişiler. Tiyatro iyidir, iyileştirir ayrıca okuturmuş.” dedi.

Tiyatronun sergilenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Destan, “Şimdiden başta fedakâr ekip arkadaşlarıma, iyilik dolu seyircilerimize, Milli Eğitim Müdürümüz Salih Sadoğlu’na çok teşekkür ediyor, keyifli seyirler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Biletle Değil Kitapla Girilecek
3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Biletle Değil Kitapla Girilecek
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!