“Belediye Vatandaşı Mağdur Ediyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirtli esnaf, Yenimahalle Millet Parkı civarında Siirt Belediyesi tarafından devam eden yol yapım çalışmalarında önem alınmaması nedeniyle vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.

Yol yapım çalışmaların devam ettiği caddede esnaflık yapan Ömer Zing, “Vatandaşı çok mağdur ediyorlar. Özellikle belediye çalışma yapıyor, bir önlem almıyor. Bir sulama yapmıyor. Her yer toz içinde. Vatandaş çok mağdur durumdadır. Baksana yolların haline. Yerdeki kum, perişan olmuşuz. Kaldırım yapmışlar sözde, kaldırım değil sanki yokuş yapmışlar. Taşlar düz değil. Biri yamuk biri eğri. Yarın bir yağmur yağdığında bir tarafa basacaksın diğer taraftan su atacak.” dedi.

“Bir Vatandaş Olarak Şikayetçiyiz”

Yaşanan mağduriyetten şikayet eden Zing, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bir esnaf olarak şikayetçiyiz. Durum hiç iyi değil. Temizlik yapılması lazım. Esnafı mağdur etmemeleri lazım. Yıkamaları lazım burayı, su dökmeleri lazım. Belediyeyi arıyorum söylüyorum onlara böyle bir durum var. Tamam diyor ben ileteceğim, bir şey yok. Vatandaşı başından sallıyor. Baksana Allah aşkına tozun haline baksana. En ufak bir rüzgarda her yer toz içinde kalıyor. Esnafı mağdur ediyorlar, bir vatandaş olarak şikayetçiyiz.”  

“Belediye Vatandaşı Mağdur Ediyor”
“Belediye Vatandaşı Mağdur Ediyor”
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
“Belediye Vatandaşı Mağdur Ediyor”
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!