Batmanlı Yunus Emre Konak, Premier League Transfer Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’un 2018 yılında 1955 Batman’dan altyapıya transfer ettiği Yunus Emre Konak, bu sezon başında A Takım ile hem antrenmanlara hem de maçlara çıkmıştı. 17 kez Süper Lig’de boy gösteren 2006 doğumlu futbolcu, sürpriz bir transferle gündeme oturdu. Premier Lig takımı Brentford, Yunus Emre Konak’ı kadrosuna kattı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’da forma giyen Yunus Emre Konak, büyük bir sürprize imza attı. Konak, İngiltere Premier Lig’e adım attı… Bülent Uygun’un teknik direktörlüğünü yaptığı kırmızı – beyazlı ekibin 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Yunus Emre Konak, bu sezon yükseldiği A Takım ile 17 Süper Lig maçında forma şansı buldu.

Brentford’dan Resmi Teklif

Gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin gözlemcilerinin dikkatini çeken Konak’ın transferi ortaya çıktı. DHA’nın haberine göre Sivasspor’un alt yapıdan yetiştirdiği ve daha sonra kısa sürede A takıma yükselen orta saha oyuncusu 17 yaşındaki Yunus Emre Konak’a Premier Lig ekiplerinden Brentford’un resmi teklifte bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
Batmanlı Yunus Emre Konak, Premier League Transfer Oldu
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!