<strong>Banka Promosyonuyla Okula Çeşme Yaptı, Mescidi Yeniledi</strong>

<strong>Banka Promosyonuyla Okula Çeşme Yaptı, Mescidi Yeniledi</strong>

Siirt Hilmi Yavuz Ortaokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Gürkan Tanoğlu, aldığı banka promosyonuyla okula çeşme yaptırıp mescidi yeniledi.

Öğretmen Şen, aldığı yaklaşık 12 bin TL’lik banka promosyonunu kullanmayarak okula hibe etti. Okul yönetimi de öğretmenin 12 TL’lik banka promosyonuna ek 8 bin TL harcama yaparak yaklaşık 20 bin TL tutarındaki bütçeyi çeşme yapımı ve mescit yenilenmesi için kullandı.

Yaşantısı gereği banka promosyonunu kullanmayı doğru bulmadığını ve öğrencilerin faydalanacağı bir şekilde değerlendirmek istediğini belirten öğretmen Gürkan Tanoğlu, “Okulumuzda Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Siirt’te ve bu okula yeni geldim. Bu okulda ki 3. ayım. Ben okula ilk gelince okulun durumu çok kötü değildi. İyi sayılırdı fakat şöyle bir şey söylendi okulun çeşmesi ve mescidin tadilata ihtiyaç duyulduğu söylendi zaten görülüyordu. O zaman da görülüyordu. Bankada bir miktar bire bir tüm öğretmenlere promosyon adı altında bir miktar para vereceği söylendi. Tabii biz kendi yaşantımız gereği bu parayı kullanmanın doğru olmadığını düşündüğümüz için bu parayı bu tür yerlerde kullanmanın daha doğru olduğuna kanaat getirdik. Bundan dolayı bu parayı okulumuza hibe ettik. Okulumuza bu parayı güzel bir şekilde değerlendirerek öğrencilerimiz ve diğer personel arkadaşlarımıza fayda sunduk.” dedi.

Okul öğrencilerinden Muhammet Emin Şen ise, “Bu bizim okulumuz için çok yararlı olduğunu düşünüyorum çünkü gerçekten bu okul eski bir okul o yüzden bizim için çok iyi oldu. Hocamız çok iyi bir hoca o da bütün okulu yenilemeye başlıyor.” diye konuştu.

Exit mobile version