Arıtma Cihazı Temizliğine Dikkat!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Su arıtma cihazı bakımının altı ayda bir yapılması gerekiyor. Periyodik bakımı yapılmayan cihazların arıtma özelliğini kaybettiği belirtiliyor.

Periyodik bakımların yapılması gerektiğini belirten Veysel Dede, “Arıtma cihazı sıfır aldıktan sonra periyodik bakımları var. Altı ayda periyodik bakımı yapılmayan cihazların şebeke suyundan pek bir farkı kalmıyor. Filtre sistemleri tortu, yosun, çamur, kireç, klor, koku hepsini temizlediği için belirli bir vakitten sonra temizlenmesi lazım.” dedi.

Bakımı yapılmayan cihazların artırma özelliğini kaybettiğini söyleyen Dede, “Tıkanıklığın suyumuza engel olmaması için altı ayda bir düzenli bakım yapmak suyumuzun temiz gelmesi açısından çok önemli. Bakımı yapmasak filtreler bu sefer görevini yapmamış olur. Sudaki yosun, tortuyu almamaya başlar.” diye konuştu.

Arıtma cihazı kullanılmasının öneminden bahseden Dede, şunları söyledi:
“Arıtma suyu suda tortu, yosun, çamur, kireç, klor, koku hiçbir şey bırakmıyor. Genel olarak kulaktan doğma bilgiler var. Arıtma cihazı suyun içindeki bütün mineralleri öldürüyor diye bilgi var. O bilgi yanlıştır. Su arıtma cihazı suyun içerisinde önemli dört mineral var. Sodyum, potasyum, çinko ve fosfat. Bu dört tane önemli minareli almadığı sürece suyu gönül rahatlığıyla kullanabiliriz.”

Arıtma cihazı temizleme fiyatları hakkında da bilgi veren Dede, “Temizleme fiyatı filtreden filtreye değişiyor. Genel olarak 200-300 TL arasında. Arıtma fiyatları minimum 1700 TL maksimum 3500 TL arasında fiyat değişkenlik gösteriyor.” dedi.

Arıtma Cihazı Temizliğine Dikkat!
Arıtma Cihazı Satıcısı Veysel Dede
Arıtma Cihazı Temizliğine Dikkat!
Arıtma Cihazı Temizliğine Dikkat!
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Arıtma Cihazı Temizliğine Dikkat!
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!