Arabasını Yıkamak İsteyen Bu Yola Gitsin

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’te yaşanan yoğun yağışlar altyapı sonunu bir kez daha gözler önüne serdi. Yağışlı havada ilerleyen araçlar, görüş açılarını kapatacak kadar sıçrayan yağmur suları nedeniyle kaza riskli ile karşı karşıya kalıyor.

Şehrin birçok yerinde yağışlı havaların etkisi ile altyapı sorunları ortaya çıkıyor. Kentin en işlek yerlerinde de sürüler trafikte ilerlemekte güçlük çekiyor. Yolda ilerleyen sürücülerin bakış açısını kapatan suların sıçraması kaza riskini beraberinde getiriyor. Siirt’te bir türlü çözüm bulunamayan altyapının ne zaman çözüleceği merak konusu.

Yollar ve Caddeler Yine Göle Döndü

Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından geride bıraktığımız 2021 yılının verilerinde bir yıl içerisinde 18 bin 200 işlem yapıldığı duyurulmuştu fakat şehrin birçok yerinde göle dönen caddeleri görmek mümkün.

Ayrıca Siirt’te yapılan inşaatlar sonrası bozuk bırakılan yolların ciddi altyapı sorununu beraberinde getiriyor. Şehrin birçok noktası yağışlarla beraber adeta göle dönüyor. Yollarda biriken sular yaya ve araç trafiğini olumsuz etkiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Arabasını Yıkamak İsteyen Bu Yola Gitsin
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!