Amedspor 11 Yıl Sonra Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı

Amedspor 11 Yıl Sonra Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı

TFF 2. Lig’de şampiyon olarak 1. Lig’e yükselen Amedspor kupa töreni sevincini on binlerce taraftarıyla yaşadı.

Diyarbakır Stadyumu’nda düzenlenen kupa töreninde, sahaya kurulan dev platforma Amedspor futbolcuları eşleriyle birlikte çıktılar. Şampiyonluk kutlamasında sanatçılar sevilen şarkılarına taraftarlarda eşlik etti.

Futbolcuların platforma çıkmasıyla, taraftarların ‘Şampiyon Amedspor’ sloganları eşliğinde TFF 2. Lig’den sorumlu Volkan Can, Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ve ekibi ile Amedspor futbolcularına madalyalarını taktı. Ardından ise Amedspor Kaptanı Onur Karabak kupayı kaldırdı.

Kaptan, Taraftarlara Teşekkür Etti

Kupa töreninde konuşan Amedspor Kaptanı Onur Karabak, taraftarların duası ve ve tezahüratlar ile futbolculara verdikleri destek için teşekkür ederek, “Diyarbakır sevdalıları ligin başladığı günden beri, şu anda olduğu gibi dua ve tezahüratlarınız ile destek oldunuz. Sizlerin sayesinde kupayı aldık.” dedi.

Kupa törenine, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Doğan Hatun, DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, DEM Parti Diyarbakır İl Eşbaşkanları Pınar Sakık Tekin ile Abbas Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Demokratik DBP Diyarbakır İl Eşbaşkanı Şirin Gürbüz, Bağlar Belediyesi Eşbaşkanı Siraç Çelik ile CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve çok sayıda STK temsilcisi kupa törenini protokolden izledi.

Güneydoğu Ekspres – Güneş Ocağa / Veli Baltacı

Exit mobile version