Ak Partili İlbaş: Tuncer Bakırhan Siirt’i Yaktı!

Ak Partili İlbaş: Tuncer Bakırhan Siirt’i Yaktı!

Siirt’te Ak Parti aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Eski İl Başkanı Ali İlbaş, Eski Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan ile ilgili, “. 6-7 Ekim olayları Tuncer Bakırhan Siirt Belediye Başkanı Siirt’i yaktı mı? yaktı. Benim 2 işyerimi dahi yaktı. Başrolde o vardı.” dedi.

“Bu Benim Adayımdı Olmadı, Bu Arap’tı Olmadı Mantığıyla Gidersek Hedefe Ulaşamayacağız”

14 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında konuşan Eski Ak Parti Ali İlbaş, “3 kardeşimiz seçilecek. Bize düşen görev küsmeden bu üç adayımıza sahip çıkmaktır. Tabii ki tepki gösteren arkadaşlarımız olacaktır. O zaman Ak Parti kaybeder. Buna fırsat vermeyeceğiz. İşte bugünkü seçim bir kurtuluş savaşı kadar önemlidir. Ak Partinin yaptığı nice hizmet ve yatırımların heba olmaması için bu seçim önemlidir. Hiç kimse başka yere çekmeden bu benim adayımdı olmadı, bu Arap’tı olmadı mantığıyla gidersek hedefe ulaşamayacağız. Sizlerden ricam bu saatten sonra adaylarla ilgili olumsuz hiçbir cümleyi kullanmayalım. Hep olumlu yanları kullanalım arkadaşlar.” dedi.

“Adaylarımızın yüzüne gülerek arkadan iş çevirmeyeceğiz. Eğer çevirirsek Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a ihanet etmiş oluruz” diyen İlbaş konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Biz bir olacağız. Eğer art niyetli olmazsak seçebiliriz, seçtirebiliriz. Samimi olacağız. Son üç günüdür dedikoduları duyuyorum. Bu arkadaşlarımız gitmezse kimler geleceğini söyleyeyim. 6-7 Ekim olayları Tuncer Bakırhan Siirt Belediye Başkanı Siirt’i yaktı mı? yaktı. Benim 2 işyerimi dahi yaktı. Başrolde o vardı. Yakanları mı seçtireceğiz, halkına memleketine hizmet edenleri mi seçtireceğiz?”

Ak Parti Siirt Aday Tanıtım Toplantısına Meşale Engeli

Aday tanıtım toplantısında 14 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda yakılan meşalelerle oluşan duman nedeniyle toplantı, salon dışında devam etti.

Exit mobile version