Ak Parti Milletvekili Aday Adayına Bir İsim Daha Eklendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hamza Arslan, Siirt’ten AK Parti Milletvekili aday adaylığı başvurunda bulundu.

Aday Başvurusunda bulunmadan önce basın mensuplarıyla bir araya gelen Arslan, Siirt Ak Parti Milletvekili aday adaylığına başvuruda bulunacağını söyledi. Basın açıklamasının ardından parti binasına giden Arslan, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimde milletvekili aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı’na başvuru yaptı.

Milletvekili aday adaylığına başvuran Arslan, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli basın mensupları pek kıymetli hemşerilerim,  öncelikle ülkemizde yaşanan deprem ve sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Ülkemizin ve aziz milletimizin başı sağ olsun. Rabbim böyle büyük felaketleri bir daha ülkemize ve milletimize yaşatmasın.

Allah’ın izni ile 14 Mayıs 2023 tarihinde ülkemizde yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde ak partiden milletvekili aday adayı olma yolunda ilk adımı atmak için bugün il başkanlığımıza giderek başvurumuzu yapacağız. İlimiz nezdinde

Gördüğümüz lüzum ve tespit ettiğimiz ihtiyaçlar üzerine halkımıza hizmet yolunda ilk adımı atmak üzere yola çıkıyoruz. Diyoruz ki halka hizmet hakka hizmettir.

Bizim hiç bir şahıs veya hiçbir kurumla sorunumuz yok bizim tespit ettiğimiz sorunlarla, ihtiyaçlarla halkımızın beklentilerini karşılamak ile ilgili sorunumuz var bizim tek gayemiz hizmet etmek. Türkiye yüzyılına yakışır cumhurbaşkanımızın işaret ettiği hizmetlerde bir nefer olmak adına buradayız.

Geldiğimiz şu aşamada benden desteğini esirgemeyen başta ailem ve yol arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.

Çıktığımız bu kutlu yolda davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder tüm halkımıza saygılarımı sunarım.

Türkiye yüzyılında durmak yok yola devam.Haydi, bir daha bir daha hep beraber Türkiyeyiz.”

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ak Parti Milletvekili Aday Adayına Bir İsim Daha Eklendi
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!