Ahmet Türk Hem Aday Adaylığından Hem de Siyasetten Çekildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mardin’de DEM Parti’nin yaptığı ön seçimde 50+1 oy alamayan fakat rakiplerinden çok daha fazla oy alan Ahmet Türk, hem aday adaylığından hem aktif siyasetten çekildi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nden (DEM Parti) Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlığı aday adaylığından çekilen Ahmet Türk, aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.

Mardin’de DEM Parti’nin yaptığı ön seçimde 50+1 oy alamayan ancak en yakın rakibine fark atan Türk, birinci turda seçilememesi gerekçesiyle çekildi.

DEM Parti, dün 10 il ve bağlı birçok ilçede belediye eşbaşkanları, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyelerini belirlemek için halk oylaması gerçekleştirdi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan Ahmet Türk, daha önce yaptığı açıklamada birinci turda seçilememesi halinde aday adaylığından çekileceğini belirtmişti. Türk, dün yapılan seçimlerde sandıktan birinci çıktı. Ancak yüzde 50+1 barajını geçemeyen Türk hem aday adaylığından çekildi hem de aktif siyaseti bıraktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ahmet Türk Hem Aday Adaylığından Hem de Siyasetten Çekildi
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!