Rektör Şındak Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması Programı’na Katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde düzenlenen Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması Programı’na katıldı.

Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması Programı” kapsamında yer alan üniversitelerin faaliyet performanslarının izlenmesi ve karşılıklı tecrübe paylaşımların aktarılması amacıyla düzenlenen program kapsamında söz alan Rektör Şındak, ”Malumunuz pandemi diye bir süreçten geçiyoruz ve ne yazık ki pandemi ihtisaslaşma ile ilgili çalışmaları olumsuz etkiledi; bizce ihtisaslaşma bölgesel kalkınmaya katkı sunmak, bilimsel çalışmaları sahaya aktarmak ve sahada bunun uygulandığını görmektir. Maalesef ki pandemi çalışmaları hem organize etmemizde hem sahaya yansıtmamızda engelleyici bir faktör oldu. İnşallah bu aşamadan sonra sizlerin de desteği ile projelerimizi daha net hayata geçirip daha bir aktif etme potansiyeli bulacağız.” dedi.

Programa, programda yer alan 15 üniversite ile ilk kez program kapsamına alınan 7 üniversite katıldı. Program yükseköğretimde kalite, çeşitlilik, farklılık ve bölgesel gelişme odaklı planlama anlayışı ve yaklaşımının uygulandığı bir eğitim modeli hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rektör Şındak Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması Programı’na Katıldı
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!