“4 Çocuğum İçin Kocama Yardım Edin”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçirdiği beyin kanaması sonucu bir türlü tedavi olamayan Siirtli Eşref Gezici’nin ailesinin çaresiz bekleyişi sürüyor.

Siirt’ten Ahlat’a giden 39 yaşındaki Eşref Gezici, geçirdiği beyin kanası sonucu Tatvan’da ameliyat oldu. 3 buçuk ay boyunca Bitlis Devlet Hastanesi’nde müşahede altında tutulan Gezici, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Aile, Devlet Hastanesi’nde çare bulamayan Gezici’nin İstanbul’da bulunan bir özel hastanede göreceği tedavi için yardım bekliyor.

Abisinin bilincinin 3 buçuk aydır kapalı olduğunu belirten Yusuf Gezici, “Ağabeyim üç buçuk ay önce eşiyle beraber Ahlat’a gittiler. Orada yüksek tansiyondan beyin kanaması geçirdi. Tatvan’da ameliyat edildikten sonra Bitlis’e getiriliyor, üç ay orada kalıyor. Sonra Siirt’e getirdik ambulansla. Saat 10-11 civarında bu olay oluyor saat 4’te ameliyata alınıyor. Eğer erken müdahale edilseydi bu duruma gelmeyebilirdi. 3 buçuk aydır hiçbir tepkisi yok. Sadece gözleri açık, bilinci yok.” dedi.

“İstanbul’dan Bir Doktor Bize Umut Verdi”

Tedavi için tek umudun İstanbul’da olduğunu ifade eden Yusuf Gezici, “İstanbul’dan bir doktor bize umut verdi. Orada bir tedavi uygulayacağını söyledi. 45 gün için 550 bin TL istiyorlar. Ondan sonrası da gelecek. Şu an hiç bir devlet hastanesinde tedavi yok. Sadece kendi halinde bırakacağız diyorlar. Kendisi kendini toparlasın o süreci bekliyor onlarda. Tedavi uygulanmıyor. Hatta bir hafta sonra eve göndereceğiz diyorlar.” diye konuştu.

Yardım Taleplerimize Karşılık Veren Yok!

Yardım taleplerine henüz karşılık verilmediğini belirten Gezici, “Valilikten yardım istedik onlar da sosyal hizmetlerde bizden bazı evraklar istediler evrakları verdik haber vereceğiz dedi. Siyasilerden de destek istedik ama şu ana kadar talebimize bir cevap yok. Bundan sonraki süreçte eğer parasal destek gelirse İstanbul’da tedavi uygulamak istiyoruz. Bize tek cevap veren doktor odur. Tek umudumuz o. Onu değerlendirmek istiyoruz. Yetkililerden ve işadamlarından bize yardım etmelerini istiyoruz.” dedi.

Eşinin tedavisi için yardım çağrısında bulunan Ceylan Gezici, şu ifadeleri kullandı:

Benim eşim beyin kanaması geçirdi. 4 çocuğum var. Kiradayım, maddi durumum hiç yok. Eşimin tedavisi için destek istiyorum. 4 çocuk için destek verseler çok sevinirim.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
“4 Çocuğum İçin Kocama Yardım Edin”
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!