Siirt Baro Binası Açılışı Yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’te yeni yapılan Baro binası Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve birçok ilin Baro Başkanlarının katılımı ile açıldı.

Açılışta konuşan Siirt Barosu Başkanı Nizam Dilek, “Binamızın baromuza kazandırılmasında katkısı bulunan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Barolar Birliği Yönetim Kurulu ve tüm Barolar Birliği çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu eser hepimizin, bu eser beraber çalışmanın, halkına hizmet etmeyi kendisi için şeref kabul eden Baromuzun ve Barolar Birliği’nin ortak çalışmalarının bir sonucudur. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar adaletin olmazsa olmazı bağımsız savunmanın temsilcileri olan avukatlarımıza hizmet etmeyi, onların dertleri ile denetlenmeyi sorunlarına çözüm üretmek için kafa yormayı kendimize şiar edindik. İnsan hakları, hukukun üstünlüğü, insan hakları, bağımsız ve tarafsız yargıyı, demokrasiyi savunduk ve bundan sonra da aynı ilkeleri savunmaya devam edeceğiz. Güzel binamızda meslektaşlarımızla güzel günler olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Siirt Baro Binası Açılışı Yapıldı

 

Söz alan Başsavcı Muhammet Yasin Başbay ise, “İdari binaların çok güzel olması bazen yetmiyor adalet için. Bunun için gerek barolarımızın gerek bizim teşkilatımıza büyük yükler düşüyor. Bunu hep birlikte el ele vererek adalet meşalesini en yükseklere taşımak için çalışmayı umuyoruz.” cümlelerini kullandı.

 

Siirt Baro Binası Açılışı Yapıldı

 

Daha sonra söz alan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, “Tecrübe, birikim kendi kendine oluşmuyor. Aktarabildiğimizi aktarıyoruz ama önemli bir kısmını da kendimiz yaşam süremiz içerisinde ediniyoruz. Birçok ilin Baro Başkanları aramızda. Bu başkanları biz biriz, birlikteyiz demek için uzun yıllardan geliyorlar.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kırmızı kurdele kesilerek Baro Binası açılışı yapıldı.

 

Siirt Baro Binası Açılışı Yapıldı

 

Siirt Baro Binası Açılışı Yapıldı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Siirt Baro Binası Açılışı Yapıldı
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!