TALEP ÇOK BAŞARI YOK!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt İl Özel İdaresi Spor’un alt yapı seçmelerine yoğun bir katılım sağlandı. Talebin yüksek olmasına rağmen takım, bu ilgiye karşılık veremiyor.

Takımın yıllardır başarılı bir performans sergileyememesine rağmen gerçekleştirilen altyapı seçmelerine yoğun ilgi gösterilmesi dikkat çekti.

Destek Tam Başarı Eksik

Yıllardır iç saha maçlarına taraftarlar tarafından yoğun gösteriliyor. Daha önce Süper Lig’e kadar yükselmiş olan Siirt ekibi, yoğun taraftar ilgisine rağmen yıllardır alt liglerde mücadele ediyor.

Her yıl yeni transferlerle iddialı olarak lige başlayan Siirt İl Özel İdaresi Spor, ligin sonunda başarısızlığını rakiplerinin güçlü olmasına bağlıyor.

Bu Sezon da İddialıyız

Geçtiğimiz sezon son haftalara kadar ligde kalma mücadelesi veren takım, yapacağı transferlerle lige iddialı başlamak istiyor. Bu doğrultuda transferlere başlayan Siirt İl Özel İdaresi Spor’un yeni kadro kurma girişimleri devam ediyor. Teknik direktör Ramazan Çelik ile yola devam eden ve 3. Lig’de mücadele eden sarı mavili ekibin bu sezon nasıl bir performans göstereceği merak konusu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TALEP ÇOK BAŞARI YOK!
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!