SİİRTLİ KUZU AİLESİ SEDAT PEKER’İN GÜNDEMİNDE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu ve kardeşi Özen Kuzu suç örgütü lideri olarak bilinen ve bir süredir ülke gündeminde olan Sedat Peker’in paylaşımlarına konu oldu. Peker’in hedefinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Siirtli işadamları Kuzu ailesi vardı.

Son günlerde adından sıkça söz ettiren Sedat Peker, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef alarak Kuzu ailesini korkuttuğunu yazdı. Twitter paylaşımınlarında Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu’nun da olduğu bir fotoğrafı yayınlayarak Bakan Soylu’nun akrabasının ve oğlunun Kuzu Holding bünyesindeki Ataköy projesi hakkında detaylar verdi. Peker, Kuzu ailesinin korkutularak dairelerine çöküldüğünü iddia etti.

Peker paylaşımlarında, “Kuzu Holding’in Sea Pearl – Ataköy projesini sihirbaz bile bu hale getiremeyecekken senin akraban sadık soylu bak bu projeyi nasıl bu hale getirdi.” sorusunu yöneltti.

Ayrıca ilerleyen paylaşımlarda ise şu ifadelere yer verildi, “Oğlun Engin Soylu dört gündür Sea Pearl projesinde deniz manzaralı 0/7 blokta bulunan 25 – 30 milyon değerindeki dairede kalıp keyif ediyor. O da benim gibi durmadan sigara içiyor. Temiz Sülüman kuzuları almışsın yanına, şimdi bunları da başlarsın sen ince ince kesmeye. Her şeyi biliyorum da bu Kuzu Gruptakileri nasıl korkuttun çöktün mallarına vallahi onu bilmiyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SİİRTLİ KUZU AİLESİ SEDAT PEKER’İN GÜNDEMİNDE
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!