SİİRTSPOR RAMAZAN ÇELİK İLE YOLA DEVAM KARARI ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu sezon zor da olsa ligde kalmayı başaran Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Ramazan Çelik ve ekibi ile yola devam edeceklerini açıkladı.

2020 – 2021 sezonunun bir hayli zor geçtiğini belirten Canpolat, “2020-2021 sezonu 4. Grupta top koşturan futbol takımımız çok çetin mücadelenin ardından rabbime şükürler olsun. Milyonlarca harcama yapan rakip takımlara kök söktürerek, kalitesi vasat ama inancı büyük bir takımla ve az bir bütçeyle bu sezon hedeflediği ligde kalma başarısını göstermiştir. Kısıtlı imkanlarla ve takımının belli nedenlerle geç kurulması, kamp görmemesi ve Covid-19 nedeniyle sezon başında yaşanan benzer birçok olumsuzluklara rağmen bunu başarmak takdir edersiniz ki kolay olmadı. Burada maddi çalışma kadar manevi desteğin ve duanın etkili olduğunu ifade etmek istiyorum. Bunun yanında dillere destan yapmış olduğumuz spor, dinlenme ve sosyal tesisimizle birlikte alt yapı çalışmalarımız gönüllü, özverili ve aidiyet duyguları yüksek hocalarımızla şu an değişik yaş grubundaki 96 çocuğumuzla birlikte disiplinli bir şekilde devam etmektedir.” dedi.

Ramazan Çelik ile Yola Devam

2021-2022 sezonu çalışmaları kapsamında ilk olarak Teknik Direktör Ramazan Çelik ve ekibi ile anlaştıklarını açıklayan Başkan Canpolat, “Bu kapsamda Onursal Başkanımız Sayın Valimiz ve Özel İdaresi Spor Kulübü yönetimindeki arkadaşlarla birlikte yapmış olduğumuz istişare neticesinde Ramazan Çelik hocamız ve teknik ekibiyle çalışmaya devam kararı aldık.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SİİRTSPOR RAMAZAN ÇELİK İLE YOLA DEVAM KARARI ALDI
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!