“ADRES SİZDEN BESLEME BİZDEN!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt Hayvan Hakları Koruma Topluluğu tarafından pandemi döneminin başlangıcından bu yana düzenlenen “Adres sizden beslenme bizden” kampanyası devam ediyor.

Topluluk, sokağa çıkma kısıtlamalarında sokak hayvanları aç kalmasın diye her hafta sonu vatandaşların adreslerini verdiği hayvanlara beslenme desteği sağlıyor.

Herkes evinin önüne bir kap mama ve bir kap su koyarsa işimiz kolaylaşır diyen Yerel Hayvan Hakları Koruma görevlisi Esma Yıldız, “Vatandaşlardan ricamız kapının önüne mama ve su koymaları. Bu şekilde bizim de işimiz kolaylaşır.” dedi.

Düzenli olarak her hafta sonu hayvanlara mama dağıtımına çıktıklarını belirten Yıldız, “Siirt Hayvan Hakları Koruma Topluluğu olarak sokakta mama dağıtımı yapıyoruz. Topluluğa üye olan 68 gönüllümüz var ama her hafta Cumartesi ve Pazar günleri en az 10 kişilik ekiple sokaklardayız.” ifadelerini kullandı.

Fiyatlarının pahalı olması nedeniyle mama desteğinin her geçen gün azaldığını söyleyen Yıldız “Mama fiyatları çok pahalı, bundan dolayı bağışçılarımızdan gelen destek azaldı.” sözlerini kullandı.

 

Muhabir: Bünyamin Aybek

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
“ADRES SİZDEN BESLEME BİZDEN!”
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!