SİİRT DİŞ HASTANESİ ÖZEL KLİNİKLERE MÜŞTERİ Mİ TOPLUYOR?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi vatandaşlara hizmet vermiyor.

Sadece acil serviste diş çekme işlemi yapılırken dişini kaybetmek istemeyen vatandaşlar, özel diş kliniklerine mecbur bırakılıyor.

“Paran Yoksa Dişini Kaybedeceksin!”

Her geçen gün sayıları artan diş klinikleri Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin hizmet vermemesini fırsat bilerek fahiş fiyatlara diş tedavisi yapıyor.

Vatandaşlar, ne hastaneden ne de Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevu alamadıklarını belirterek “Bizi özel diş kliniklerine mecbur ediyorlar. Özel diş klinikleri de fahiş fiyatlara diş tedavisi yapıyor. Devlet hastanesinde yalnızca diş çekimi yapılıyor. Ben dişimi kaybetmek istemiyorum fakat bize adeta paran yoksa dişini kaybedeceksin deniliyor. Bu durumun bir an evvel bir çözüme kavuşturulması gerekiyor, mağduruz.” dedi.

“Nerede Bu Diş Doktorları”

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin hizmet vermemesi vatandaşa “diş doktorları nerede?” sorusunu sorduruyor.

Hizmet alamadıkları için şikayet eden vatandaşlar, “Memlekette onlarca diş doktoru var hiç biri hizmet veremiyor mu? Batman’a 15 – 20 gün sonrası için randevu veriliyor, Siirt’te ise hiç randevu verilmiyor. Koskoca memlekette dişlerimizi tedavi ettiremiyoruz. Nerede bu diş doktorları?” dedi. Konu üzerine 182 randevu sistemini arayan Ne Haber muhabirleri de Siirt’e hiçbir şekilde randevu alınamadığını ve civar illere randevu alınabildiği bilgisine ulaştı.

Devlet Hastanesinde Doktor Bulamayanlar Özel Kliniklerin Yolunu Tutuyor

Siirt Ağız ve Diş sağlığı Merkezinde hiçbir hekimin hizmet vermiyor olması vatandaşı özel kliniklere mahkum ediyor. Diş ağrısının dayanılmaz olduğunu ifade eden vatandaşlar kliniklere mecbur kaldıklarını ifade ediyor.

Konu üzerine Ne Haber muhabirlerine açıklamalarda bulunan Siirtli vatandaşlar, “memlekette özel klinikler dışında tedavi olamıyoruz. Pandemi bahane ediliyor fakat özel çalışan kliniklerde virüs yok mu?” diyor.

Reklamlarla Dişçi Aldatmacası

Şehirde adeta esnaf rekabetine dönen dişçi piyasası reklamlarla vatandaşı cezbetmeye çalışıyor. Gösterişli kliniklerle halkı daha çok para ödemeye iten bu furya hastanenin kapalı olmasını da fırsat bilip fahiş fiyatlarla vatandaşa hasta değil müşteri gözüyle bakıyor.

Hastane açıkken bile kötü tedavi yöntemleriyle doktorlar adeta özele gitmek daha mantıklı dedirtiyor. Uzun süren randevu tarihleri, diş yapımında hastaya davranış biçimleri ve kalitesiz tedavi vatandaşı özel kliniklere itiyor.

Tedaviye göre değişkenlik gösteren tarifelerle 20 bin TL’lere kadar ücretler talep edilebiliyor.

Siirt’te çene cerrahisi uzmanının da olmayışı vatandaşları ya özel kliniklere ya da il dışı sevklerine mecbur bırakıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SİİRT DİŞ HASTANESİ ÖZEL KLİNİKLERE MÜŞTERİ Mİ TOPLUYOR?
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!