HASTANEDE POLİKLİNİKLER YENİDEN HİZMETE GİRİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Koronavirüs nedeniyle hizmet veremeyen bazı poliklinikler Kasım ayının başından itibaren hasta kabul edecek. 

Konuyla ilgili Ne Haber’e açıklamalarda bulunan Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Fevzi Bircan Özkan, “Bazı branşlarında Koronavirüs nedeniyle hizmet veremiyorduk. Sağlık bakanlığının klavuzları ve önerileri gereği hastane içinde yoğunluğu azaltmak için randevusuz hasta bakmama kararı uzun süredir alınmıştı ve uygulanıyordu. Yine aynı sebeple hastanede çalışan hekimlerimizi dönüşümlü-esnek mesai uygulaması ile çalıştırıyor, yoğunluk yaşanmaması ve Covid salgınının bir odağının da hastane koridorları olmaması için çaba sarfediyorduk.

Bölgemizin sosyo-kültürel durumu sebebi ile bu uygulamada çok esneklik tanıdık. Gelen hemen hemen hiçbir randevusuz hasta geri çevirilmedi. Fakat bu sefer bahsettiğini gibi randevu ile başvurmak isteyen duyarlı vatandaşlarımız mağdur olmaya başladı.

Nihayetinde sıkı mesafe tedbirleri eşliğinde Kasım ayından itibaren tüm polikliniklerimizi aktif bir şekilde vatandaşlarımızın kullanımına açmya karar verdik. Bir kaç gün içerisinde istenilen her poliklinikten istenilen tarihlerde randevu oluşturma konusunda vatandaşlarımızın bir sıkıntı ile karşılaşacaklarını sanmıyorum. Yine aciliyet arz eden muayene durumlarında hem hekimlerimiz hem hastane yönetimimiz vatandaşlarımıza gerekli yardımı ve desteği esirgemeyeceklerdir.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
HASTANEDE POLİKLİNİKLER YENİDEN HİZMETE GİRİYOR
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!