Kepçe Operatöründen Çocuklara Jest

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’in Şirvan ilçesine bağlı Cevizlik köyünde yoğun kar yağışını fırsat bilen çocuklar kızakla kaymak için sokağa akın etti. Siirt İl Özel İdaresine ait kepçe yolu temizlemek için bölgeye gitti. Çocuklar, kaydıkları yolun temizlenmesini istemedi. Bu talebe kepçe operatörü duyarsız kalmadı ve çocukların kızakla kaydığı bölgeyi temizlemedi.

Siirt’in Şirvan ilçesi köylerinde 3 gündür etkili olan kar yağışı köyleri etkisi altına aldı. Siirt Valiliği, Siirt İl Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekipleri, köy yollarının ulaşıma kapanmaması için 24 saat boyunca çalışmalarını yürütüyor. Ağır iş makinaları ve kar küreme çalışmalarını sürdüren Siirt İl Özel İdaresi karla mücadele operatörü ile çocuklar arasındaki diyalog ise içleri ısıttı.

Çocukların kaydıkları ve oyun oynadıkları alanla ilgili şikâyet üzerine Siirt Valiliği talimatı doğrultusunda, Siirt İl Özel İdaresine ait kar kürüme aracı bölgeye sevk edildi. Kızakla kaydıkları yolu temizlemek isteyen iş makinesi operatörünü durduran çocuklar, yolun temizlenmemesini istedi. Bunun üzerine kepçe operatörü, çocukların bu talebine duyarsız kalmayarak, oyun oynadıkları alanı kısa süreliğine izin verdikten sonra köy yolunu ulaşıma açtı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kepçe Operatöründen Çocuklara Jest
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!