Yazarlarımız Kitap Fuarında

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ne Haber yazarları İzzettin İçin ve Agit Destan 8. Siirt Kitap Fuarında okurlarıyla bir araya geldi.

8. Siirt Kitap Fuarı açılışı gerçekleştirildi. Fuar, 17 Aralık tarihine kadar sürecek. Ne Haber yazarları İzzettin İçin ve Agit Destan da fuarda okurlarıyla buluştu.

“Siirt’te böyle kitap fuarlarının oluşturulması bizi heyecanlandırıyor” diyen Agit Destan, şöyle konuştu:

“Kitap basmak biraz cesaret istiyor. Eleştirilere açık olmak gerekiyor. Olumlu ve olumsuz eleştirilere maruz kaldım. Bu her anlamda beni olumlu etkiliyor. Kitap yazmaktan ziyade kitap okumanın önemine biraz vurgu yapmak istiyorum. Bence her kitap eşittir bir ömür. O yüzden insan okuduğu kitap sayısınca ömür yaşamış oluyor.”

Yazarlarımız Kitap Fuarında
Agit Destan Ne Haber yazarı

Ne Haber yazarı İzettin İçin ise, “Kitap fuarının her yıl tertiplenmesinde bence en önemli tarafı özellikle bilhassa gençlerimizin bu kadar kitabı bir arada görüp belki bir çekiciliği olur diye faydası olur. Toplum olarak çok fazla kitap okumuyoruz. Kitap okuma ile ilgili kitap en iyi arkadaştır denir doğrudur fakat kitap okumak başka bir beceridir aslında.” dedi.

İçin, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Benim ilk üç kitabım gençlere yönelik kitaplardır. İlk kitabım olan ‘Kızımı Arıyorum’ kitabında gençlerin şuanda ki durumunu inanç ve kültürümüz çerçevesinde olması gerektiği ile ilgili yazdık. Sonra gençler sitem ettiler, kitabı okuyan gençler. Dediler ki bizi eleştirdiniz, yolda gösterdiniz ama bizim büyüklerimizin hiç mi hatası yok? Olmaz olur mu dedim. O soru bana bir kitap daha yazdırdı. ‘Babamı Arıyorum’ kitabı yazdım. En son bugün imzaladığımız ‘Derin Toplum’ kitabı ise Türkiye’de derinlik çok konuşulan Türkiye’de 16 tane Müslüman Türk devleti yıkıldı tekrar kuruldu. Onunla ilgili bir kitap.”

Yazarlarımız Kitap Fuarında
İzettin İçin Ne Haber yazarı
Yazarlarımız Kitap Fuarında
Yazarlarımız Kitap Fuarında
Yazarlarımız Kitap Fuarında
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yazarlarımız Kitap Fuarında
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!