Kurtalan’dan İsrail’e Tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’in Kurtalan ilçesinde Filistin’e destek amacıyla toplanan bir grup İsrail’i lanetledi.

Kurtalan Meydanında toplanan kalabalık bir basın açıklamasıyla İsrail’e tepki gösterdi. ‘Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur” diyerek başlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi,

“Değerli basın mensupları, Kıymetli kardeşlerim, Siyonist İsrail’in yaptığı soykırımı lanetlemek, Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için alanlardayız. Siyonist katliamı lanetliyor, bütün Türkiye’den ses veriyoruz. ‘Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur diyerek Siyonizme karşı onurluca direnen kardeşlerimize omuz vermek, kutlu direnişi selamlamak için buradayız.

İkiyüzlü suskunluğa karşı insanlık onurunu haykırmak için buradayız. Ve dünyanın tüm insanlarına

“zulmün ateşi insanlığı kuşatıyor” uyarısında bulunmak için buradayız.

Gazze’ de savaş suçu isleyerek sivillerin tedavi edildiği hastanede bazı kanyaklara göre 500 bazı kaynaklara göre ise 1000′ e yakın sivil vatandaşın hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Aziz kardeşlerim… Sözün bittiği yerdeyiz. İkiyüzlülüklerin zulmü azdırdığı zamandayız. Soykırıma Siyonistler Filistin’de katliam yaparken, Susanların kıyameti zorladığı zamandayız. Evet, bugün Filistin’de mazlumların kani üzerine kurulmuş bir rejim var. O şebekeye kimileri devlet diyor.

Hayır, Israil bir devlet değildir. İsrail, emperyalizm tarafından kurulmuş ve desteklenen bir terör örgütüdür. İsrail, bütün dünyaya kötülük yayan, Soykırımlı bir organizasyondur. İşte bu rejime karşı direnen bir avuç insan, bugün, bütün dünyanın onurunu tutmaya çalışan o halkı katlediliyor. Bugün Filistin’de can pazar yaşanıyor. Gazze’de çocuklar ölüyor! Gazze’de kadınlar ölüyor! Gazze’de ihtiyarlar ölüyor! Gazze’de insanlık ölüyor! Kan zerine yükselmiş batı medeniyeti katille aynı safta…

Ey insanlık neredesin? Biz biliyoruz, Filistin’de kardeşlerimiz onulanıyla şehit oluyor. Dünyanın kötülüğü ise geride kalanların yakasına yapışıyor.

Israil, kan ve irinden beslenen bu terör şebekesi elbette yerle yeksan olacak. Kahrolsun İsrail…

Kahrolsun Israil’i destekleyen emperyalizm… Yaşasın adalet…

Yaşasın insanlık… Yaşasın özgür Filistin.”

Haber: Muharrem İnaç / Ne Haber Kurtalan Muhabiri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kurtalan’dan İsrail’e Tepki
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!