Seçim Bitti İş Kaldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’in Baykan ilçesinde seçim öncesi yapımına başlanan yolun seçimde istenilen sonucun çıkmaması nedeniyle tamamlanmadığı iddia edildi.

Yeşil Sol Parti Siirt Milletvekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş, Baykan ilçesinde seçim önce yapımına başlanan yolun seçimde istenilen sonuç çıkmayınca tamamlanmadığını söyledi.

Geçtiğimiz gün Siirt’in Baykan ilçesine ziyarette bulunan Sarıtaş, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, “Seçim sürecinde AKP iktidarı mahalle yolunu yapma vaadinde bulunmuş. 14 Mayıs’a kadar yol çalışmaları başlamış ancak mahalleden iktidar adaylarına oy çıkmayınca seçimler de ikinci tura kalınca çalışmalar durmuş. Hala da bu vaziyette.” dedi.

“İşte iktidarın ve onun kayyımlarının Baykan halkına bakışı bu” diyen Sarıtaş, şunları söyledi: “Kürt halkına yaklaşımı bu. Bizler irade gaspı derken bunu anlatıyoruz işte. Seçim endeksli hizmet anlayışından bahsediyoruz. Ama az kaldı, Baykan halkı kendilerine bunu reva görenleri, geldikleri yere bu yapmadıkları yollardan gönderecek.”

Baykan ziyaretinden sonraki gün basın mensuplarıyla bir araya gelen Sarıtaş, “Akla zarar bir şeydir. Seçim öncesi vaat olarak veriliyor. 100 metre kalmış yol. Oradan istenilen sonuç çıkmayınca insanların yolu yapılmıyor. Halkın parasıyla yapılacak olan işe düşmanca yaklaşılıyor. İnsanlara hizmet götürülmüyor.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Seçim Bitti İş Kaldı
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!