Siirt İl Özel İdaresispor Aydın’da Siirtlileri Buluşturdu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa bir süre önce resmi olarak kurulan Aydın Siirtliler Derneği (AYSİDER) ve komşu il İzmir SİDER, Siirt İl Özel İdaresispor ve Efeler 09 Spor müsabakası vesilesi ile bir araya geldi.

Aydın’da ikamet eden İş Adamı Cemil Tilki başkanlığında kısa bir süre önce kurulan Aydın Siirtliler Derneği (AYSİDER) başkan ve yönetim kurulu üyeleri Sait Ömeroğlu ve Avukat Bedri Kışkır ile birlikte Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat’a vekaleten Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Eğitim Dinlenme ve Spor Tesisi Müdürü Fikret Yüzer, Teknik direktör Sinan Bayraktar ve takım futbolcuları ile önceki akşam Çemberlitaş Otelinde bir araya geldi. Siirt İl Özel İdaresispor yönetimi tarafından takımın forması Aydın Siirtliler Dernek Başkanı Cemil Tilki’ye hediye edildi.

Çemberlitaş Oteldeki buluşma ve oynanılan futbol müsabakası hakkında bilgi veren Aydın Siirtliler Dernek başkanı Cemil Tilki, “Yönetim olarak Efelerin güzide takımı Efeler 09 ve Güney Doğu’nun incisi Siirt İl Özel İdaresispor’un ilimizde gerçekleşecek olan futbol müsabakası için ilimize teşrif eden Siirt İl Özel İdaresispor yönetim, teknik heyet ve futbolcuları ağırlamaktan onur duyduk tek temennimiz Fair Play bir müsabaka olmasıydı her iki takım da güzel oynadı. Siirt İl Özel İdaresispor’un sakat olan iki önemli futbolcudan eksik oynaması, konuk takımın saha avantajı ve erken gelen iki gol ile mağlup olabilir takım önemli olan ülkenin bir ucundan gelip burada kardeşçe bir etkinliğin gerçekleşmesidir. Efeler 09 Spor’un misafirperverliği için de ayrıca teşekkür ediyorum. bizim için önemli olan ikinci bir gelişme de komşu ilimiz olan İzmir’de ikamet eden Siirtli dostlarımızın müsabaka için Aydın’a gelip dernek binamızda bizleri ziyarete gelen sevgili İzmir SİDER Başkanı Muhdi Şavural, Başkan Vekili Ali Hikmet Tokat, emekli öğretmen Rıdvan Akkoyun, emekli öğretmen Erdoğan Nakipoğlu, emekli öğretmen Şükrü Arslan, İzmir İstinaf Mahkemesi Savcısı Kurtalan Beykentli hemşehrimiz Faruk Seven beylere ziyaretlerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Siirt İl Özel İdaresispor Aydın'da Siirtlileri Buluşturdu
Siirt İl Özel İdaresispor Aydın'da Siirtlileri Buluşturdu
Siirt İl Özel İdaresispor Aydın'da Siirtlileri Buluşturdu
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Siirt İl Özel İdaresispor Aydın’da Siirtlileri Buluşturdu
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!