CHP’li 2 Vekilden Siirt’e Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu Siirt’i ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Siirt İl Başkanı Enver Güneş, CHP Milletvekillerinin ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Tokat Milletvekilimiz Kadim Durmaz ve Tunceli Milletvekilimiz Polat Şaroğlu CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesi ile ilimize geldi. İl Başkanlığımıza ziyarette bulundular. Ziyarette İl Yöneticilerimiz ve Merkez İlçe Başkanımız Metin Özer, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Seher Turgut, İl Gençlik Kolları Başkanımız Uğur Nas ile bir araya geldiler. Depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesine yaptığımız yardımlar hakkında bilgi verdik. İlimize gelen depremzedelerle ilgili neler yaptık, neler yapmalıyız bununla ilgili istişare ettik.” dedi.

Güneş, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Deprem bölgesinden gelip ilimizde konaklayan misafirlerimizi ziyaret ettik. İhtiyaçları, istekleri ve talepleri olduğunda her zaman misafirlerimizin yanında olacağız. Milletvekillerimize de ilimize kadar gelip vatandaşlarımızı ziyaret edip, bir istekleri ihtiyaçları var mı diye sordukları ve misafirimiz olan depremzedelerimizin bölgede yaşayan yakınları ile ilgili talepleriyle ilgilendikleri için çok teşekkür ederiz. Gün dayanışma günü. Gün yaraları birlikte sarma günü.”

Tokat Milletvekili Kadim Durmaz yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sn Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Erzincan’dan başladık, Gümüşhane, Bayburt, Rize, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır, Van, Hakkari, Şırnak, Mardin, Batman, Siirt ve bugün Bitlis’teyiz. Burdan da Muş ve Bingöl’e geçeceğiz. Depremzedelerimizi konakladıkları yerlerde ziyaret ediyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selam ve geçmiş olsun dileklerini iletiyoruz. Bir istekleri, talepleri, ihtiyaçları var mı diye soruyoruz. İl Başkanımızın da ifade ettiği gibi gün dayanışma günü. Dayanışmayla bu süreci atlatacağız.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li 2 Vekilden Siirt’e Ziyaret
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!