“6 Aydır Sinek Avlıyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirtli pazar esnafı Belediye tarafından yapılan 3 pazar yerinden memnun olmadıklarını ve pazar yerlerinin dönüşümlü çalışması gerektiğini belirtti.

Belediyeye gidiyoruz derdimizi dinleyen yok diyen pazar esnafı Murat Özdemir, şunları söyledi: “6 aydır burada sinek avlıyoruz. Belediyenin kurduğu bu 3 pazardan hiç memnun değiliz. Marketler de hiç bırakmıyor. Kampanyalar yapıyorlar. Rekabet edemiyoruz. Belediyeye gidiyoruz, derdimizi anlatıyoruz, derdimizi dinleyen de yok. Mağduruz, ne yapacağımızı da bilmiyoruz. Dışarı çıkıyoruz zabıtalar kovalıyor, içeri geliyoruz zarar ediyoruz. Bize bir çare bulunması lazım. Siirt’te üç pazarın aynı anda çalışmaması lazım. Dönüşümlü olması lazım.”

Marketlerle rekabet edemediklerini belirten pazar esnafı Can Bey, “Vatandaş markette örneğin 11.99 yazıyor oraya gidip alıyor. Bizim burada poşet parası da yok. Vatandaş esnafına değil, markete kazandırıyor. Beş kuruş fark için. Desen ki burada 5 lira fark var, o da yok. Burada 12 ise orada 11.99 yazıyor. Markette bir ürünün fiyatı düşüyor diğer ürünler pazardan daha pahalı olduğu için insanlardan oradan alışveriş yapıyor.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
“6 Aydır Sinek Avlıyoruz”
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!