Canpolat ile Taraftar Arasında Tehdit Gerilimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirtli bir vatandaş, Siirtspor ve kulüp başkanı ile ilgili yaptığı eleştiriler nedeniyle tehdit edildiğini iddia etti. Kulüp Başkanı Canpolat, “Tanımadığım bir adam. Dedim elinde bir şey varsa git benim halkımda suç duyurusunda bulunursan bulun ama bunun niyetinde başka bir şey varsa gidip onun hakkında da suç duyurusunda bulunurum.” dedi.

Siirtspor ile ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı eleştiriler nedeniyle tehdit edildiğini iddia eden Sedat Özay, “Yaklaşık 3 buçuk, 4 ay önce 13 Eylül’de Siirt İl Özel İdaresispor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat hakkında birkaç eleştirim olmuştu. Siirtspor kötü gittiği zamanlarda birkaç eleştirim oldu. Eleştirilerden sonra tanımadığım birileri tarafından Facebook üzerinden bana ulaşıldı. Daha sonra arkadaşımdan numaramı alıp bana ulaşmışlar. Telefonda tehdit ettiler, adresimi istediler. Adresimi verdim onlara. Geldiler arabaya bindim. Arabada da üstü kapalı ve açık bir şekilde tehditleri devam etti. Aradan bir, bir buçuk ay geçti. Akşamüzeri bir beyaz araba yanımda durdu. Mahallemde gezerken. Bu sefer daha ağır tehdit edildim. Bunlardan sonra ben kulüp başkanına mesaj attım. Bunlardan haberiniz var mı, yok mu? Kulüp başkanı bunlardan haberim yok. Kim seni niye tehdit ediyor? Savcılığa gidebilirsin. Gözlerinden öperim, dedi. Sonra Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum. Savcı Bey dilekçemi aldı. Bu kişiler hakkında suç duyurunda bulundum. Adalete inanıyorum.” dedi.

Özay’ı tanımadığını belirten Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat ise, “Tanımadığım bir adam bana suç duyurusunda bulunuyor. Birisi bir ara bana bir şey yazdı. Dedim valla seni tanımıyorum. Kimsin? Kim sana bir şey yaptı? Dedim elinde bir şey varsa git benim halkımda suç duyurusunda bulunursan bulun ama bunun niyetinde başka bir şey varsa gidip onun hakkında da suç duyurusunda bulunurum yani iftira atmak rahat mıdır? Varsa elinde bir şey savcılık orada karakol orada gitsin suç duyurusunda bulunsun. Ama benim halkımda suç duyurusunda bulunursa ben de iftira atmaktan ve onur kırmaktan onun adına suç durusunda bulunurum. Her kim ise tanımıyorum kim olduğunu yani ben bilmiyorum kim olduğunu.” diye konuştu.

2
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
4
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
Canpolat ile Taraftar Arasında Tehdit Gerilimi
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!